آموزش نرم افزار پاورمیل در تبریز

نرم افزار پاورمیل چیست

پاورمیل یکی از بهترین و مهمترین نرم افزار ها در رشته مهندسی مکانیک و ماشین سازی است. در ادامه این نرم افزار قدرتمند را معرفی خواهیم کرد. سپس تاریخچه و ویژگی های آن را با زبانی ساده بیان می کنیم.

دستگاه هایی که با کمک کامپیوتر کار می کنند، از میزان کار یدی و قدرتی که برای انسان طاقت فرسا هستند، کاسته اند. همچنین روند تولید در کمترین زمان با بهره گیری بالا را سرعت بخشیده اند. دقت و ظرافت در ساخت، صرفه جویی در زمان و امنیت بالا از دیگر مزایای ورود نرم ‌افزار ها به صنعت تولید می باشند.

یکی از این نرم افزار های مهم پاورمیل نام دارد که در صنایع مختلف خودروسازی، قالب سازی، هوافضا و صنایع مختلف دیگر نقش کلیدی دارند. به طور مثال دستگاه های برش CNC و فرز CNC با کمک این نرم افزار ها کار می کنند. به عبارت دیگر اگر این نرم افزار ها نباشند دستگاه ها نیز کارایی خود را از دست می دهند.

آموزشگاه کاسپین در تبریز دوره های آموزش نرم افزار پاورمیل را برای علاقمندان به این حوزه برگزار می نماید.

اجازه دهید قبل از معرفی نرم افزار پاورمیل موضوع را کاملاً ساده توضیح دهیم. تصور کنید با کمک نیروی انسانی می خواهید قطعه یا ورقی از فلز را در جهات مختلف برش داده یا حالت دهید. اولین  مشکل این است که به طور مدام قطعه باید جابجا شود. همچنین ساعت ها زمان لازم است تا نیروی انسانی بتواند با ابزار های مورد نیاز، ورق را به شکل نهایی تبدیل کند. حتی محصول پایانی نیز دارای ظرافت و دقت لازم نخواهد بود. شما در تصاویر و ویدیو های مختلف دستگاه های برش CNC و فرز CNC را مشاهده کرده اید. محور آن ها در جهات مختلف حرکت می‌کنند، سپس دستگاه، فلز (هر متریال دیگر) را برش، پرداخت یا شکل می دهد.

آیا تا به حال فکر کرده اید چه چیزی مسیر حرکت این ابزار ها را مشخص می کند؟ چرا بدون توقف در جهات و چرخش های مختلف حرکت می کنند؟ یک نرم افزار طراحی شده است که کار برنامه نویسی برای این دستگاه ها را انجام می دهد.

پاورمیل یک نرم افزار قدرتمند و محبوب برای طراحی سه بعدی از سری CAM است. تمام جهت ها و حرکت ابزار ها در دستگاه CNC، توسط نرم افزار پاورمیل برنامه نویسی می شوند. با برنامه نویسی می توان مسیر های حرکت دستگاه را مشخص کرد. این نرم افزار توسط شرکت Delcom ساخته شده است. نرم افزار PowerMill بر روی انواع دستگاه های CNC معمولی تا پیشرفته قابل نصب است. به راحتی می توان جهت حرکت بر روی قطعات را مشخص کرد. دستگاه های CNC 2، 3 و حتی 5 محور کاری را پوشش می دهند.

پاورمیل قابلیت انجام انواع عملیات ماشینکاری مانند پرداخت کاری معمولی، خشن کاری و پرداخت کاری با سرعت بالا را دارد. از ویژگی های مهم و مثبت این نرم افزار، قابلیت کنترل ضخامت قطعه در سطوح متفاوت است. به عبارت دیگر در یک عملیات ماشینکاری می توان براده برداری را به صورت های مختلف (ظریف تا ضخیم) انجام داد. ناگفته نماند در دستگاه هایی با حرکت 4 یا 5 محوری پیچیدگی محاسبات، بسیار بالاست. نرم افزار PowerMill این توان را دارد که محاسبات پیچیده را نیز انجام دهد. آموزشگاه کاسپین در تبریز دوره های آموزش نرم افزار پاورمیل را برای علاقمندان به این حوزه برگزار می نماید.

 

تاریخچه نرم افزار پاورمیل چیست

کد های اولیه نرم افزار پاورمیل از نرم افزار DUCT الگو برداری شده است. نرم افزار DUCT توسط دونالد ولبورن (Donald Welburn) و اِد لامبورن (Ed Lambourn) طراحی شده است (در سال 1973). سپس با کمک گروه فلزی دلتا توسعه داده شد. ابتدا نرم افزار DUCT توسط شرکت Control Data آلمان توسعه یافت. در سال 1982 کامپیوتر های کوچک گسترش یافتند و اشکال پیچیده و سه بعدی ترسیم شدند. در سال ‌های 1995 تا 1998، نوع جدیدی از نرم افزار DUCT  وارد چرخه تولید شد که از طراحی تا ساخت را در برگرفت.

محصولات متعددی از power sdution Delcam به بازار عرضه شده است که  اساس کار آن ها بر پایه DUCT است. اولین نسخه از نرم افزار پاورمیل در سال 1995 وارد بازار شد. در سال 2006 شرکت Autodesk، پاورمیل را خریداری کرد. نسخه سال 2017 این نرم افزار، زیر نظر این شرکت وارد بازار شد. ماشین تراشکاری نیز علاوه بر فرز، به این نسخه افزوده شد. همچنین آپشن های گرافیکی بی نظیری نیز به این برنامه قدرتمند اضافه کردند.

آموزشگاه کاسپین در تبریز دوره های آموزش نرم افزار پاورمیل را برای علاقمندان به این حوزه برگزار می نماید.

 

ویژگی های نرم افزار پاورمیل چیست

نرم افزاری (پاورمیل) که به یکی از مهمترین نرم افزار ها در صنایع مختلف بدل شده است مسلما ویژگی ‌های برتری دارد. خصوصاً اینکه در صنایع بزرگ و حساسی مانند هوافضا از آن استفاده می کنند. اولین ویژگی مهم آن این است که برای انواع دستگاه های CNC معمولی تا پیشرفته قابلیت استفاده دارد. دستگاه هایی که از 2 تا 5 محور را شامل می‌ شوند. قابلیت طراحی اشکال سه بعدی را دارند، به ویژه زمانی که دستگاه 5 محور داشته باشد. در تمام جهات حرکت می کنند که این امر محاسبات را بسیار پیچیده تر خواهند کرد.

 

پیچیده ترین قطعات را می توان با پاورمیل طراحی و بهینه سازی کرد. کوچک ترین، ظریف ترین و دقیق ترین چرخش ها، حرکات و زوایا را می توان با این نرم افزار محاسبه کرد. قطعات، کوچکترین برخورد با دیواره ها نخواهند داشت. سرعت ورود و خروج بدون کوچک ‌ترین برخورد انجام می شود.

برای دستگاه های CNC که سرعت بالایی دارند نیز می‌توان از این نرم افزار استفاده کرد.. با کمک نرم افزار های شبیه سازی در فرایند براده برداری می توانید بهترین خروجی را تعریف کنید. سپس با کمک G-Code می توانید آن را دستگاه به CNC انتقال دهید.

اما سوال اینجاست که CAM چیست؟ CAM مخفف عبارت Computer Aided Manufacturing است. مفهوم این عبارت نیز «تولید و ساخت به کمک کامپیوتر» می باشد.

به عبارتی با کمک نرم افزارهای مختلف از جمله پاورمیل می توان کنترل ماشینآلات، دستگاهها و ابزارهای مختلف را در تمام مراحل تولید در دست داشت. فرآیند های مختلف تولید، برش با لیزر، فرزکاری، سوراخکاری با CNC، تراشکاری، برش با شعله و پانچ را شامل می شود. با کمک کامپیوتر و تکنولوژی های نوین، بدون هیچ محدودیت و منعی می توان آن ها را کنترل و جهت ‌دهی کرد. آموزشگاه کاسپین در تبریز دوره های آموزش نرم افزار پاورمیل را برای علاقمندان به این حوزه برگزار می نماید.

 

مزایای زیادی برای استفاده از نرم افزار های کاربردی مانند پاورمیل در صنایع مختلف وجود دارند، از جمله:

·         اطلاعات از ابتدا تا خروجی محصول را میتوان ذخیره کرد.

·         قابلیت تکرار فرایند تولید بدون هیچ محدودیتی وجود دارد.

·         محصولات با کیفیت بسیار بالا و حتی بی نقص تولید می شوند.

·         میزان خطا به کمترین حد ممکن نسبت به نیروی انسانی می رسد.

·         در هزینه ها صرفه جویی می شود، در عوض راندمان تولید افزایش می یابد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد